Help & F.A.Q.

Algemeen

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf en zijn gevestigd in Susteren. We verzenden van daaruit al onze bestellingen.

Retourneren

Om een bestelling te retourneren, neem je eerst contact met ons op via hello@johannesgreen.nl. Je krijgt dan een referentienummer van ons dat je op het retourformulier invult.

Slaapkussens

Je hebt gemiddeld ca. 2 weken nodig om te wennen aan een natuurlijk slaapkussen. De vulling van spelt of graan maakt dit kussen uniek, maar zorgt er ook voor dat de lig ervaring anders is dan je gewend bent. De eerste nachten kan het zo zijn dat je het kussen midden in de nacht opzij wilt leggen. Dat is prima, maar je moet het kussen de nacht erna meteen weer gebruiken om het gewenningsproces voort te zetten.

Detox Kuren

Nee, een detox kuur is geen dieet. Het doel van een detox kuur is om het lichaam te reinigen en je energieniveau te verhogen. In een detox kuur geven we je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft om op natuurlijke wijze te ontgiften. Hoewel het doel niet is om af te vallen, is dit vaak wel een bijkomende gevolg van het ontgiftingsproces.

Voedingssupletie

Helaas kunnen we je geen persoonlijk advies geven over welke suppletie jij nodig hebt. Je kunt daarvoor het beste je huisarts of een diëtist(e) raadplegen.