OUR STORY

Beter, sneller, meer… 

Kernwoorden in onze moderne maatschappij. Als je ertoe wilt doen in het leven dan moet je succesvol zijn, het beste uit elke dag halen en streven naar het absolute maximum. Maar is dat echt wat ons gezond houdt en gelukkig maakt?

HOW IT STARTED

Bewustzijn

Bij Johannes Green zien we dat heel anders! Onze gezondheid heeft een gigantische impact op onze kwaliteit van leven en toch besteden we nog steeds veel meer aandacht aan het curatieve dan aan het preventieve perspectief. 

Door bewust te consumeren en kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen, word je leven overzichtelijker en minder vol. En dat leidt tot een betere gezondheid en een gelukkiger leven!

WHAT WE DO

Self-care

In onze zoektocht naar producten en plekken die bij deze filosofie aansluiten, leerden we inspirerende mensen kennen. We leerden van de manier waarop zij natuurlijke oplossingen inzetten om hun gezondheid te verbeteren en deze kennis willen we graag delen!

Johannes Green biedt een overzichtelijk assortiment aan self-care producten die je helpen je gezondheid op natuurlijke wijze te verbeteren. Wij doen dat bewust niet alleen, maar omringen ons met kwalitatief hoogwaardige partners die passen bij onze filosofie.